Virbac

“de nieuwe generatie voeding voor uw carnivoor”

We komen er steeds meer achter dat een voeding die het best past bij een diersoort deze het best zal ondersteunen in een lang en gelukkig leven. Omdat honden en katten van nature carnivoren zijn, zijn zij gebaat bij een voeding met hoogwaardige en goede kwaliteit dierlijke eiwitten en weinig koolhydraten. Daarom vonden wij voor u: Virbac.

 

Virbac is een nieuwe en unieke range hoge kwaliteit honden- en kattenvoeding.


Veterinary HPM is een nieuwe generatie honden- en kattenvoeding die ontwikkeld is om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor (vleeseter).

 

Deze unieke range is gebaseerd op een laag koolhydraat en hoog eiwit formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. Het resultaat is een voeding die perfect aansluit bij de behoefte van uw hond of kat.

 

Of uw hond of kat nu een standaard voeding krijgt of een speciaal dieet, het is mogelijk. Dit voer is alleen bij dierenartsen verkrijgbaar en daardoor uniek. Wanneer u het voer bij ons koopt, krijgt u een spaarkaart en na zes verpakkingen krijgt u de zevende gratis!

 

Wilt u meer informatie, informeer bij één van onze assistentes.