Tandheelkunde

Aangezien tandheelkundige problemen bij dieren vrijwel gelijk zijn aan de onze, maken wij in principe gebruik van dezelfde materialen als de tandarts en de kaakchirurg gedurende een ingreep.

U moet dan denken aan de tandheelkundige boormachine, de witte vullingen, het blauwe licht om de vulling hard te maken, steriele operatie en extractiesets enz.  

Meer over onze tandheelkundige zorg vindt u op de website van tandheelkundig dierenarts Paul Theuns.

 

Preventie 

Wij vinden een goede (preventieve) zorg van het gebit van uw huisdier heel belangrijk en voeren daarom het gehele jaar gratis gebitscontroles uit.

De gratis controle wordt gedaan door één van onze assistentes/paraveterinairs, zij kan uw huisdier eventueel doorverwijzen voor gebitsreiniging en indien nodig voor specialistische tandheelkunde. Wanneer u komt voor een diagnostisch consult, wordt het gebit natuurlijk ook gecontroleerd.

 

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Van een erg tevreden en trotse eigenaar…

Beste Paul, team,

Bij deze wil ik jullie nog eens hartelijk bedanken voor de mooie kleine tandcorrectie die u heeft uitgevoerd op onze hond.

 

Toen ik ’s avonds het resultaat zag vond ik het nog zoveel beter dan ik had durven dromen en realistischer wijze had mogen verwachten. Bij u vonden wij de juiste expertise. We stappen terug vol vertrouwen in de showring en de resultaten mogen er nu reeds wezen. Onze hond kan terug wedijveren met de beste honden in Europa, onze trip naar het buitenland was alvast een succes. Bedankt 😉